× Συζητήσεις για Λουλούδια και Διακοσμητικά Φυτά.

τι συμβαίνει με τα λουλούδια από φυτώρια;

Περισσότερα
7 Χρόνια 11 Μήνες πριν #21921 από plantB
Έχω παρατηρήσει ότι όποιο φυτό και αν αγοράσω σε γλάστρα από φυτώριο μετά από λίγες εβδομάδες ξεραίνεται. Μία τριανταφυλλιά, μία μπιγκόνια και άλλα διάφορα, πέθαναν λίγο καιρό μετά την αγορά τους. Τα έχω σε μπαλκόνι ηλιόλουστο και με καλό πότισμα. Γιατί; Τι τους κάνουν εκεί στο φυτώριο και διατηρούνται μια χαρά και πεθαίνουν μετά;

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 11 Μήνες πριν #21923 από Κράνιος
Απαντήθηκε από Κράνιος στο θέμα τι συμβαίνει με τα λουλούδια από φυτώρια;
Τα λουστράρουν! Χαχαχαχααα.... Κάποτε μου χαρίσανε μια υπέροχη γλάστρα κυκλάμινα. Έλαμπαν. Μετά μια βδομάδα τέζα. Όσο κρατάνε περίπου να λουλούδια στο βάζο.
Από περιέργεια άνοιξα τη γλάστρα να δω αν είχαν τα κυκλάμινα βολβούς μέσα στο χώμα. Όχι βέβαια. Τους βολβούς ο παμπόνηρος και πολυμήχανος Έλλην ( ο Έλλην ξεσπαθώνει ξεσπαθώνει έλεγε ένα παλιό παλιοτράγουδο), τους βολβούς τους είχε κρατήσει για την αναπαραγωγή.
Τι τους κάνουν; Θα επιμείνεις να ρωτάς;
Ο Έλλην είναι της αρπαχτής. Είναι καπιτα - ληστής από τα γενοφάσκια του. Φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ζούμε στην αποθέωση της λαμογιάς και του πλαστικού και του ιλουστρασιόν. Ό,τι γυαλίζει είναι χρυσός;

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 11 Μήνες πριν #21927 από plantB
Απαντήθηκε από plantB στο θέμα τι συμβαίνει με τα λουλούδια από φυτώρια;
Χαχαχα!! Ωραίος!! Μία γαρδένια που πήρα πριν 2 χρόνια από άλλο μαγαζί επέζησε. Τώρα τελευταία βέβαια άρχισε να κιτρινίζει τα φύλλα και αναρωτιέμαι γιατί. Είναι σε μεγάλη γλάστρα, βλέπει πολύ ήλιο και ποτίζεται τακτικά.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 7 Μήνες πριν #23154 από λουσυ
Απαντήθηκε από λουσυ στο θέμα τι συμβαίνει με τα λουλούδια από φυτώρια;
Το εχω παρατηρησει και εγω αυτο...Ολη μου η αγαπη για τα λουλουδια ξεκινησε απο ενα ταξιδι μου στο Λονδινο με την WorldVentures στο οποιο επισκεφτηκα και τους κηπους του Kensington .Υπαρχαν παντου τοσα πολλα λουλουδια σε ολα τα χρωματα της παλετας της φυσης.Αποκλειω να πηγαινει εκει ανθρωπος και να μην ηρεμει η ψυχη του, Ευτυχως ειμαι προικισμενη με σπιτι με ικανοποιητικοτατη αυλη,αρχικα πηρα καμελιες και εβαλα περιμετρικα.Οποια λουλουδια επαιρνα ομως απο φυτωρια και φυτευα στο εδαφος η σε παρα πολυ μεγαλες πυλινες γλραστες συντομα χαλουσαν/σαπιζαν/μαραινονταν κτλ....Ετσι ξεκινησα να παιρνω λουλουδια αποκλειστικα και μονο απο γνωστο και επισης οτι μπορω να αξιοποιησω απο κλαδακια μου παιρνω απο λουλουδια απο φιλικα σπιτια...Ολη η δυτικη πλευρα του κηπου γεμισε με σκυλακια απο ενα και μονο μικρο κλαδακι που εκοψα,Το εντυπωσιακο ειναι οτι καθε νεα ριζα που προκυπτει βγαινει σε διαφορετικο χρωμα!Απιστευτο μου φαινεται!
Last edit: 5 Χρόνια 7 Μήνες πριν by λουσυ.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα