gototopgototop

Είστε εδώ:: Forum

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
Λαχανικά/Κηπευτικά

Συζητήσεις για λαχανικά/κηπευτικά και την καλλιέργειά τους. Εμπειρίες, συμβουλές, απορίες.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: γκοτζι μπερι

γκοτζι μπερι 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν #3671

Καλησπερα κ καλη εβδομαδα!!!

ξερει κανεις να μου πει αν στην Ελλαδα μπορουμε να βρουμε σπορους ή φυτα για

γκοτζι μπερι? αν οχι απο που μπορουμε να βρουμε? διαβασα οτι ειναι σχετικα ευκολη

καλλιεργεια που ευδοκιμη στη χωρα μας. λεω για δοκιμη να βαλω μερικα φυτα

δοκιμασαμε τον καρπο του κ μας αρεσε πολυ αν κ η τιμη του ηταν λιγο τσιμπημενη!!

σας ευχαριστω!!!
  • efi irene
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Νέος

Απ: γκοτζι μπερι 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν #3672

Γεια σου Εφη Ειρήνη. Πληροφορίες πολλές θα βρεις εδώ.
www.kalliergo.gr/home-kalliergo/goji-ber...ergeia-15042011.html
Η φίλη μας και μέλος του kalliergo, Βιο - μπαξές , θα σου λύσει όλες τις απορίες.
  • Στελλα
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Πολύ Παλιός

Απ: γκοτζι μπερι 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν #3756

βρήκα γκοτζι μπέρι στα φυτώρια αντεμισαρη στον αγ. δημήτριο 7,5€ μετά απο αυτά που διάβασα και το φύτεψα σήμερα μου είπαν οτι ειναι πολύ ανθεκτικό και δεν εχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Για να δουμε την πορεία του.
  • zinia
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Νέος

Απ: γκοτζι μπερι 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν #3762

Ευχαριστω για το site ηταν πολυ κατατοπιστικο!!!

Ο Αγ. Δημητριος ειναι στην Αθηνα να υποθεσω? γιατι η τιμη μου φανηκε πολυ καλη!!

εγω βρισκομαι Χαλκιδικη οποτε πρεπει να δω βρω κατι εδω γυρο. μου ειπαν κατι για Σερρες θα δω κ θα σας ενημερωσω!!
  • efi irene
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Νέος

Απ: γκοτζι μπερι 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν #3955

efi irene έγραψε:
Ευχαριστω για το site ηταν πολυ κατατοπιστικο!!!

Ο Αγ. Δημητριος ειναι στην Αθηνα να υποθεσω? γιατι η τιμη μου φανηκε πολυ καλη!!

εγω βρισκομαι Χαλκιδικη οποτε πρεπει να δω βρω κατι εδω γυρο. μου ειπαν κατι για Σερρες θα δω κ θα σας ενημερωσω!!

Αν μου είπαν καλά έχει στην Χαλκιδική στην Ορμύλια σίγουρα σε ένα μεγάλο φυτώριο, δεν ξέρω όμως αν δίνουν λιανική...
Στις Σέρρες που εννοείς?
  • Leo de Xait
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Πολύ Παλιός
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν από Leo de Xait.

Απ: γκοτζι μπερι 1 Χρόνος, 3 Μήνες πριν #3956

για Σερρες μου ειπαν οτι πιθανον να εχει το φυτωριο του Κωνσταντινιδη. θα παω τοτριημερο τησ Καθαρης Δευτερας αν μαθω κατι θα σας ενημερωσω!!
  • efi irene
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Νέος

Απ: γκοτζι μπερι 11 Μήνες πριν #8474

δεν ξερω ακομα κατι θα μαθω στην ημεριδα που θα γινει σε λιγες μερες στο λουτρακι
  • katerie
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Νέος

Απ: γκοτζι μπερι 11 Μήνες πριν #8480

Μήπως μπορείς να μου πείς λεπτομέρειες για αυτή την ημερίδα;Υπάρχει κάποιο site να δηλώσω συμμετοχή;
  • makro
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Νέος

Απ: γκοτζι μπερι 10 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν #8797

Το γκότζι μπέρι μου άνθισε !!!!!
Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε αγόρασα ένα φυτό γκότζι από το σούπερ μάρκετ,εισαγωγής από Ολλανδία. Ηταν δυο ξερά κλαδάκια. Το έβαλα σε μεγαλύτερη γλάστρα και άρχισα να το ποτίζω. Η ανάπτυξή του ήταν πολύ γρήγορη, τα καινούργια βλαστάρια που ξεπετάχτηκαν μεγάλωναν μια πιθαμή κάθε μέρα. Το είχα στο μπαλκόνι. Την άνοιξη με τις πολλές βροχές και την υγρασία στάχτωσαν τα φύλλα του. Το πήγα στον κήπο και το έβαλα σε ηλιόλουστο μέρος και το έριξα θειοχαλκίνη. Εριξε τα φύλλα του και μετά από λίγο καιρό έβγαλε καινούργια. Τις τελευταίες μέρες άνθισε και είναι γεμάτο μπουμπούκια. Λέτε να δέσει και κανένα καρπό ?
Συνημμένα:
  • Στελλα
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Πολύ Παλιός

Απ: γκοτζι μπερι 9 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν #9692

Aγαπητή φίλη, σπορους γκοτζι(ελληνικους) και φυτα επισης μπορεις να βρεις και απο τον Σιδερη Σπυρο, περιοχη Αττικη και τηλ/νο 6937151276.Οι τιμες ειναι ιδιαιτερα ελκυστικες!!!!!!!!
  • spiridon
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Νέος
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Συντονιστές: ilias
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.20 δευτερόλεπτα