× Συνταγές από μέλη

Απ: Τρόπος-Τρόποι αποθήκευσης των Λαχανικών

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17870 από Babis@
Απο την περσινή εσοδεία τρώμε ακόμη:

Πιπεριές, μπρόκολο, κουνουπίδι, φασολάκια, αρακά, καλαμπόκι και τομάτες (τις ρίχνουμε μία - μία όπως είναι παγωμένες στην κατσαρόλα για κοκκινιστό). Αυτά διατηρούνται άριστα σε βαθιά κατάψυξη χωρίς καμία "προεργασία"..

Οι μελιτζάνες, τα ραδίκια, τα μαρούλια και το σέλινο επίσης διατηρούνται εαν πρώτα "ζεματιστούν".

Αυτά είναι τα λαχανικά που έχω δοκιμάσει εγω και μαγειρεμένα μετά την κατάψυξη, συνεχίζουν να έχουν φανταστική γεύση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DAVIS, markonis, francopsa

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17879 από markonis
Απαντήθηκε από markonis στο θέμα Απ: Τρόπος-Τρόποι αποθήκευσης των Λαχανικών
Φίλε DAVIS νομίζω πως στα παρακάτω λινκ θα βρεις τις απαντήσεις που θέλεις.Καλοφάγωτα!

madameginger.com/2012/08/29/%CF%80%CF%8E...6%CE%B9%CE%BC%CE%B1/

www.lovecooking.gr/index.php?option=com_...3-10-59-53&Itemid=74
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DAVIS

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17886 από PALIOS
Φασολάκια Πράσινα: Κατάψυξις... (δέν είδα...)
Τά καθαρίζετε, τά πλένετε, τά στεγνώνετε. `Ρίχνετε λάδι καί τά ανακατεύετε νά λαδωθούν καλά, ...., στήν σακκούλα καί στήν κατάψυξι.
Δέν διακρίνονται καλά από τά φρέσκα - φρέσκα...
PALIOS
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": markonis

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα