× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

ΚΓΠ-2020, κρέας, Ελασσόνα, πορτοκάλια…

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #2506 από ilias
ΚΓΠ-2020, κρέας, Ελασσόνα, πορτοκάλια…

Την ανάπτυξη της παραγωγής ελληνικού κρέατος θέτει ως στόχο η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο υφυπ. Γιάννης Δριβελέγκας στo περιοδικό Meat Place. www.meatplace.gr . 25/10/2011.

Το Ινστιτούτο Αγροτικής Έρευνας της Βαλένθια-IVIA, δημιούργησε ένα μηχάνημα που διαχωρίζει τα σάπια από τα ώριμα πορτοκάλια, ένα άλλο που αξιολογεί ποιοτικά τα μανταρίνια και ένα τρίτο που βοηθά στην διαλογή-συγκομιδή ώριμων εσπεριδοειδών από τα δέντρα, με τη βοήθεια τεχνητής όρασης. Ακόμα έχει ξεκινήσει η εξέταση της εσωτερικής ποιότητας του φρούτου με τη βοήθεια τεχνικών που χρησιμοποιούνται στην ιατρική, όπως η μαγνητική τομογραφία (MRI) και η αξονική τομογραφία (CAT). Οι τελευταίες έρευνες επικεντρώνονται στην εφαρμογή της τεχνικής της υπερφασματικής απεικόνισης που θα μπορούσαν να δείχνουν πόσο αργά ή γρήγορα έρχεται η ωρίμανσή. Food & Bioprocess Technology . BHMA, 19/10/11

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: agronea-89...2011.pdf
Μέγεθος αρχείου:165 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:
Last edit: 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν by ilias.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα