× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Φέτα, 30αθλον, 45%, γη, πολιτισμική κρίση

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #2544 από ilias
Φέτα, 30αθλον, 45%, γη, πολιτισμική κρίση

Η προσαρμογή στις καταστάσεις είναι το μέτρο της προσωπικής ωριμότητας.

To Τυροκομείο Αρβανίτη (Θεσσαλονίκη) έχει επιλεχθεί από την Ευρ. Επιτροπή να συμμετάσχει στην έκθεση τροφίμων της Κορέας , 9-12 Νοε) στα πλαίσια της προώθησης των Ευρωπαϊκών προϊόντων. Στο Ευρωπαϊκό περίπτερο θα υπάρχουν συμμετοχές από επιλεγμένες εταιρείες από όλη την Ευρώπη και η Αρβανίτης ΑΕ θα εκπροσωπεί το σημαντικότερο ΠΟΠ προϊόν της Ελλάδος, την Φέτα! Η έκθεση θα γίνει στο Coex Center Halls, Seoul και το Περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα βρίσκετε στο Hall A.2 (b101). (σσ. συγχαρητήρια Μιχάλη)

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: agronea-90...2011.pdf
Μέγεθος αρχείου:106 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:
Last edit: 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν by ilias.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.103 δευτερόλεπτα