× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Νέα Επίσκεψη Μελέτης Νέων Αγροτών Αργολίδας

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #2586 από ilias
Η Ένωση Νέων Αγροτών Αργολίδας μπροστά την απελπιστική έλλειψη συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης για τους νέους αγρότες, συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με την οργάνωση ανταλλαγής εμπειριών με Επισκέψεις Μελέτης (study visit).

Την Κυριακή, 6 Νοε 2011, η ΕΝΑ Αργολίδας, όπως ενημέρωσε η πρόεδρος της κα Γεωργία Δρόσου-Παγίδα, οργανώνει Επίσκεψη Μελέτης στην Ηλεία σε συνεννόηση και με φιλοξενία της Ένωσης Νέων Αγροτών Ηλείας για να επισκεφθούν και να συνομιλήσουν με Νέους Αγρότες που ήδη ανέπτυξαν και καλλιεργούν ελιές σε πυκνή φύτευση (γραμμικού τύπου), και σε καλλιέργειες βοτάνων.

Ο πρόεδρος της ΕΝΑ Ηλείας κ. Θ. Βασιλόπουλος (6932335569) έχει προετοιμαστεί για να οδηγήσει τους Νέους Αγρότες της Αργολίδας σε αγρόκτημα του Κάστρου Κυλίνης (ελιές) και στις καλλιέργειες του Συνεταιρισμού Βιοκαλλιεργητών Αρωματικών Φυτών στην Σμίλα Κρεστένων (βότανα) Ηλείας...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...1-02.pdf
Μέγεθος αρχείου:76 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα