× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι Νέοι Αγρότες

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #2587 από ilias
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης άνοιξε τις πόρτες της επίσημα στους Νέους Αγρότες, και η πρώτη ανταλλαγή σκέψεων έγινε την Πέμπτη, 3 Νοε 2011, στα γραφεία της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.

Τις θέσεις των οργανωμένων Νέων Αγροτών διετύπωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Ροδόπης κ. Χρήστος Παπαδημητρίου και ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Καβάλας κ. Χρήστος Τζώτζος, με τον τεχνικό συνεργάτη της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών κ. Δημήτριο Μιχαηλίδη, ενώ την σημασία της συνεδρίασης έδωσε ο Περιφερειάρχης κ. Άρης Γιαννακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς τομέα κ. Γιώργος Ούστογλου, και ο Σύμβουλος κ. Δαμανός Σταθάκης, μαζί με τον Αν. Γεν. Δ/ντή Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κ. Γεώργιο Τσακίρη, τον Δ/ντή Πολιτικής Γης κ. Ευάγγελο Σταμπόλογλου, την Δ/ντρια Αγροτικής Οικονομίας κα Αικατερίνη Χατζοπούλου, τον Δ/ντή Κτηνιατρικής κ. Αχιλλέα Σαχπατζίδη και τον κ. Γεώργιο Βούζη...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...1-04.pdf
Μέγεθος αρχείου:96 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα