× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Καριέρα, λαμόγια, στάση, ΔΑΦΝΗ

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #2604 από ilias
Καριέρα, λαμόγια, στάση, ΔΑΦΝΗ δημιουργήθηκε από ilias
Τίποτε δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, πριν να γίνει όνειρο.

Εάν η επιχείρησή σας ανήκει στον ευρύτερο Γεωπονικό χώρο και ενδιαφέρεστε να έρθετε σε επαφή με τους αποφοίτους του Γ.Π.Α. σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τη Δευτέρα 12 Δεκ 2011 στο ΓΠΑ. Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής μέχρι 14 Νοε 2011. Για πληροφορίες & δηλώσεις τηλ: 210 529 4817, fax: 210 529 4884 ή www.career.aua.gr .

Τα Λαμόγια ήταν οι βοηθοί, οι αβανταδόροι, των παπατζήδων. Ή "οι τσιλιαδόροι, που υποκρίνονταν τον παίκτη του παπατζή, για να προσελκύσουν θύματα" Ν. Τσιφόρος. Η λέξη λαμόγια προέρχεται από το ιταλικό la moglie" (πρφ: λα μόγιε - μτφ.: η σύζυγος). Τη στιγμή που κάποιος Ιταλός χαρτοπαίκτης κέρδιζε και ήθελε να φύγει από το τραπέζι για να μη ξαναχάσει, φώναζε, δήθεν φοβισμένος, "la moglie, la moglie", (λαμόγιε...), ότι, δήθεν, τον έψαχνε η γυναίκα του, βούταγε βιαστικά τα χρήματα και έφευγε τρέχοντας (την έκανε λαμόγιο δεν τήρουσε, δηλαδή, τις υποσχέσεις του). Αυτή η έκφραση έφτασε στην Ελλάδα και τη χρησιμοποιούμε για να προσδιορίζουμε τον ασυνεπή και τον μικροαπατεώνα. www.24grammata.com/

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: agronea-91...2011.pdf
Μέγεθος αρχείου:98 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα