× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Οι Νέοι Αγρότες και η Πιερία "βράζουν"

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #2680 από ilias
Στην κορύφωσή τους «βράζουν» τα καζάνια στην Πιερία, όπως άλλωστε παντού αυτές τις ημέρες. Με τέσσερις νέους αγρότες-μέλη της Ένωσης Νέων Αγροτών Πιερίας να ασχολούνται με αμπελώνες, οινοποίηση & αποστάγματα, είναι λογικό να περιμένουμε ότι τα τελευταία Διοικητικά Συμβούλια της ΕΝΑ Πιερίας θα γίνονταν και σε χώρους "καζανιών", παραγωγής τσίπουρου.

Μετά την συνεδρίαση της 7/11/2011 της ΕΝΑ Πιερίας δόθηκε ραντεβού στο καζάνι του Γιάννη Παντούλη, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 9/11/201, στις 21.00, για να συζητηθεί η πρόοδος στην διεκδίκηση του Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών (Σεπ 2012), η φιλοξενία της πανελλήνιας συνάντησης της 29 Νοε στην ΕΚΑΒΗ της Κατερίνης και η καλύτερη δυνατή προσέγγιση στους προβληματισμούς για την Κοινή Γεωργική Πολιτική μετά το 2013...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...-10p.pdf
Μέγεθος αρχείου:71 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα