× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Νέες μορφές αγροτικών επιδοτήσεων συζητούνται στην Ξυλαγανή

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #2681 από ilias
Νέες μορφές αγροτικών επιδοτήσεων συζητούνται στην Ξυλαγανή Ροδόπης

Οι εξελίξεις για την Κοινή Γεωργική Πολιτική μετά το 2013 "τρέχουν" μετά την ανακοίνωση των προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της 12 Οκτ 2011, με εκτιμώμενο χρόνο τελικών αποφάσεων κάπου στο φθινόπωρο του 2012. Θα είναι η πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση που την ΚΓΠ δεν θα την ορίσουν οι Υπουργοί Γεωργίας μόνον, αλλά θα είναι προϊόν συναπόφασης του Συμβουλίου των Υπουργών και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Για να αξιοποιηθεί αυτή η μοναδική ευκαιρία που θα καθορίσει τις αγροτικές εξελίξεις για την περίοδο 2014-2020 και μετά, πρέπει όλοι οι Αγρότες και ειδικότερα αυτοί που θέλουν και μπορούν να έχουν μέλλον από τον αγροτικό κόσμο να ενημερωθούν για τις προτάσεις που υπάρχουν και εφόσον συμφωνούν να τις αποδεχθούν, και αν δεν συμφωνούν να προσπαθήσουν να τις αλλάξουν...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...-11r.pdf
Μέγεθος αρχείου:87 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.106 δευτερόλεπτα