× Ανακοινώστε εκδηλώσεις και δράσεις στον τόπο σας. Ενημερώστε μας!

Σεμινάριο σχεδιασμού μεσογειακού κήπου

Περισσότερα
7 Χρόνια 10 Μήνες πριν #22041 από ilias
Η κα. Sue Wake μου έστειλε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

"Ένα σεμινάριο με θέμα τις αρχές σχεδιασμού ενός μεσογειακού κήπου διοργανώνεται στο Πήλιο και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Lagou Raxi Country Hotel στο Λαύκο.

Από τις 3 ως τις 9 Ιουνίου, η αρχιτέκτων τοπίου και πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Τοπίου Κατερίνα Γκόλτσιου, θα αναλύσει όλες τις παραμέτρους για τον σχεδιασμό ενός μεσογειακού κήπου παρουσιάζοντας τις ιδιαιτερότητες, αλλά και τα μικρά μυστικά που θα συντελέσουν στη δημιουργία ενός λειτουργικού κήπου που θα δένει αρμονικά με το περιβάλλον.

Στο σεμινάριο θα δοθεί έμφαση στους τύπους και στα χαρακτηριστικά ενός μεσογειακού κήπου, στις αρχές φύτευσης, στα κριτήρια επιλογής των ειδών φύτευσης αλλά στους τρόπους με τους οποίους μπορεί να δημιουργηθεί ένας καλαίσθητος κήπος σωστά ενταγμένος στο φυσικό τοπίο. Τα σεμινάρια, τα οποία θα γίνουν στα αγγλικά, απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε πιο προχωρημένους και περιλαμβάνουν, εκτός από το θεωρητικό κομμάτι, επισκέψεις σε κήπους της περιοχής του Νοτίου Πηλίου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.lagouraxi.com/lgr2_wp/event/garden-course/ , στο τηλέφωνο 24230 65144 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. "

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.113 δευτερόλεπτα