× Βότανα

Συζητήσεις για βότανα και την καλλιέργειά τους. Εμπειρίες, συμβουλές, απορίες.

Έχει δοκιμάσει κάποιος τη γεύση του Γκότζι Μπέρυ ???

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18587 από antilogos
Παντού στο διαδίκτυο διαβάζω ότι τα γκότζι έχουν γεύση σταφίδας, αφήνοντας στο τελείωμα και μια μικρή αίσθηση ντομάτας. Άλλή γράφουν ότι είναι λιγο πικρά. Σήμερα
πήρα 200 γραμμάρια για δοκιμή. Ακόμα δοκιμάζω ... για να πείσω τον εαυτό μου ότι κάνω λάθος. :(
Αυτό που δοκίμασα εγώ έχει την αίσθηση της σταφίδας σχεδόν άγλυκο μυρίζει σανό και..
έχει γεύση σανό :laugh: :laugh: :laugh:
Μήπως κυκλοφορούν πολλών ειδών γκότζι στην αγορά και έχουν διαφορετικές γεύσεις?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18589 από despina119
Θα μπορώ να σου πω τι γεύση έχουν τα φρέσκα σε λίγες βδομάδες. Μόλις χτες είδα 2-3 κόκκινα γκότζι στα φυτά που φύτεψα πέρσι !!! Κι ακόμα ανθίζει !!

Τα αποξηραμένα που είχα αγοράσει, άφηναν την αίσθηση της σταφίδας προς το τέλος, χωρίς κάποια έντονη ή έστω διακριτή άλλη γεύση και σίγουρα όχι σανού.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": antilogos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18590 από antilogos
Σ' ευχαριστώ Δέσποινα , σίγουρα δεν έχω φάει σανό :laugh: :laugh: Απλώς βρήκα τη γεύση αδιάφορη χωρίς κάτι φρουτώδες. Θα περιμένω νέα σου.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18592 από ilias
Ένας φίλος που δοκίμασε αποξηραμένα δεν ενθουσιάστηκε.
Και είναι και της υγιεινής διατροφής και ήθελε να ενθουσιαστεί.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": antilogos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18593 από antilogos
Ευχαριστώ Ηλία.
Τά Γκότζι που δοκίμασα ήταν χύμα. Απο φρέσκες πληροφορίες που μου ήρθαν τα χύμα και τα no name παραπέμπουν σε προιόν Κίνας που μεταφράζεται ως κακή ποιότητα γευστικά και διατροφικά.
Θα δοκιμάσω και επώνυμα και φρέσκα για να καταλήξω. Τα χύμα τα βρήκα 15,5/Χλγ και τα επώνυμα 23/χλγ. Πανάκριβα!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18599 από despina119
Δοκίμασα τα πρώτα μου γκότζι και οι εντυπώσεις είναι πολύ ικανοποιητικές!

Καταρχήν το χρώμα τους είναι πορτοκαλο-κόκκινο κι όχι σκούρο όπως τα αποξηραμένα.
Σαν γεύση, ήταν πολύ ζουμερά και γλυκά. Τα κουκουτσάκια ανεπαίσθητα τα καταλαβαίνεις. Δεν μου άφησαν την γεύση σταφίδας αλλά ενός πολύ ζουμερού καρπού
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": antilogos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18600 από antilogos
Είχες πάρει έτοιμα φυτά ή τα έφτιαξες εσύ απο σπόρους αποξηραμένων?
Last edit: 5 Χρόνια 8 Μήνες πριν by antilogos.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18601 από despina119
Είχα πάρει έτοιμα φυτά και σκέφτομαι να τα πολλαπλασιάσω με παραφυάδες

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18602 από antilogos
Μήπως ξέρεις αν η ποικιλια που έχεις είναι η L. Barbarum . ?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18603 από despina119
Δεν έχω ιδέα....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.165 δευτερόλεπτα