Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 00:15

Η κηπουρική κάνει καλό στην υγεία

Γράφτηκε από τον 
Κηπουρική από τους γονείς στα παιδιά Κηπουρική από τους γονείς στα παιδιά

Περιεχόμενα

Είναι γεγονός ότι η κηπουρική και η ενασχόληση με τον κήπο είναι μία δραστηριότητα που κάνει πολλούς να αισθάνονται καλά. Πέρα όμως από τη χαρά που προσφέρει, η κηπουρική κάνει καλό στη διατήρηση της καλής φυσικής και νοητικής κατάστασης του κηπουρού.

Αρκετοί από εμάς θεωρούμε την κηπουρική και την ενασχόληση με τον κήπο και τις ερασιτεχνικές καλλιέργειες ένα χόμπι ή σε κάποιες περιπτώσεις λύση ανάγκης.

Πολλοί όμως είναι αυτοί που αντλούν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από τα φυτά και τα δέντρα που καλλιεργούν. Αυτοί οι άνθρωποι αντλούν χαρά από το να βλέπουν τα φυτά τους να μεγαλώνουν, τα πουλιά και τις πεταλούδες να πετούν μέσα στον κήπο τους, τον άνεμο να φυσά καθώς περνά από τα δέντρα, τα λουλούδια να ανθίζουν, ακόμη και από τα έντομα και σκουληκάκια που ζουν στον κήπο τους.

συγκομιδή από τον κήπο

Η ενασχόληση με τον κήπο τους έχει κάνει ευτυχισμένους, χαμηλών τόνων ανθρώπους με λιγότερα προβλήματα υγείας σε σχέση με όσους δεν καλλιεργούν. Με άλλα λόγια, η ενασχόληση με τον κήπο και τις καλλιέργειες βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας!


Προηγούμενο 1/6 Επόμενο »

Διαβάστηκε 17066 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 21:20
ilias

Ιστότοπος: www.altermarket.com

1 σχόλιο

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια