Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 20:20

Αγορά Αγροτών από την Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας

Γράφτηκε από τον 

Ένωση Νέων Αγροτών

Η Ένωση Νέων Αγροτών (ΕΝΑ) Πρέβεζας κοιτάζοντας πάντα στο μέλλον των Νέων Αγροτών και του αγροτικού κόσμου, δραστηριοποιείται και στην προώθηση λύσεων στα σημερινά προβλήματα όλων των αγροτών.

Έτσι μετά από εισήγησή της και την αποδοχή του αιτήματός της για την δημιουργία ΑΓΟΡΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ στην Πρέβεζα, η ΕΝΑ Πρέβεζας ξεκίνησε τις διαδικασίες διαμόρφωσης της ΑΓΟΡΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Γι' αυτό γνωστοποιεί στους Νέους Αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, αλλά και των ομόρων περιοχών, ότι συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όσων αγροτών επιθυμούν να συμμετέχουν, ώστε να προετοιμαστεί η λειτουργία ΑΓΟΡΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ μετά το "πράσινο φως" του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Μπαΐλη και την ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Πρέβεζας.

Η ΕΝΑ Πρέβεζας μετά την ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας των Αγορών Αγροτών στο Βέλγιο και τα Δημοπρατήρια, κατά την επίσκεψη της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών στο Βέλγιο με πρόσκληση του Ευρωβουλευτή κ. Σ. Δανέλλη, καθώς και την εξαιρετική μελέτη για τις ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ & τις ΑΓΟΡΕΣ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ των Γ. Κεράνη & Ι. Θεοδοσίου (για τους Συλλόγους Αγορών Βιοκαλλιεργητών Ελλάδας και την Ομοσπονδία Ενώσεων Βιοκαλλιεργητών Ελλάδας), αντιλαμβάνεται πολύ καλά ότι αυτά τα δύο κανάλια προώθησης της αγροτικής παραγωγής είναι ίσως μονόδρομος για να μην αποκλειστούν οι αγρότες σε αποκλειστικά "εργάτες γης", χωρίς προοπτική και χωρίςμέλλον, και για να μπορέσουν να αναπτύξουν οι αγρότες και άλλες δυνατότητες των αγροτικών επαγγελμάτων.

Η ΕΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ προσκαλεί όλους τους αγρότες (Νέους Αγρότες, Αγρότες- Γεωργούς- Κτηνοτρόφους- Δασοκόμους- Αλιείς- Μελισσοκόμους, Συνεταιρισμούς Αγροτών, παραγωγούς λουλουδιών, φυτών κλπ ) που θέλουν να συμμετάσχουν στην Αγροτική Αγορά να δηλώσουν συμμετοχή στην Ε.Ν.Α. Πρέβεζας (τηλ 6974111252 ή email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε αγρότες που κάνουν δικιά τους τοπική αγροτική παραγωγή.

Για την ΕΝΑ Πρέβεζας,
Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Ι Ραβανος

Ο Γραμματέας
Νικόλαος Κολιακας

Διαβάστηκε 13070 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 09:04
ilias

Ιστότοπος: www.altermarket.com
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια