× Εδώ δημοσιεύουμε εικόνες από τους κήπους μας που βρίσκονται ΕΚΤΟΣ πόλεων, αλλά και εικόνες από την παραγωγή μας.

ΚΙΚΟΥΓΙΟΥ

Περισσότερα
9 Χρόνια 7 Μήνες πριν #20564 από GEOVASKOS
ΚΙΚΟΥΓΙΟΥ δημιουργήθηκε από GEOVASKOS
Γεια σας
Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα βοηθεια. Στο εξοχικο μου στην Αιγινα(κοντα στην θαλασσα) εχω περιπου 250 τμ γκαζον. Ειναι τωρα το δευτερο καλοκαιρι. Μεχρι το πασχα ηταν ενταξει. Επειδη το παραμελησα για ενα μηνα αναπτυχθηκε πολυ το κικουγιου και σχεδον εξαφανιστηκε το κανονικο (φεστουκα κλπ). Δεν ηξερα οτι ο κηπουρος ειχε βαλει και κικουγιου γιατι δεν θα τον αφηνα.,
Δεν μου αρεσει καθολου γιατι πρεπει να το κουρευεις ψηλα για να μην φαινονται τα μεγαλα κοτσανια του που ερπουν. Δεν ξερω αν το κανονικο γκαζον εξαφανιστηκε απο καραφατμε (γιατι ειχα και ραντισα ) ή το εφαγε το κικουγιου. Τι να κανω ?

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #20637 από karaker
Απαντήθηκε από karaker στο θέμα ΚΙΚΟΥΓΙΟΥ
Το μείγμα γκαζόν αυτό, είναι στο παραθαλάσσιο εξοχικό.Το καλοκαίρι ταλαιπωρείται περισσότερο στις διακοπές.Το κικούγιου είναι ανθεκτικό στην αλατότητα και στη ταλαιπωρία,αγαπάει τη ζέστη.Όλα αυτά συνηγορούν ότι αναπτύσσεται πολύ το καλοκαίρι το κικούγιου και χάνεται το χειμώνα , απ την άλλη μεριά τη φεστούκα δεν αντέχει την αλατότητα,αγαπάει το κρύο και αναπτύσσεται το χειμώνα.Άρα δε το έφαγε το κικούγιου, αλλά η εποχή,η αλατότητα,το περισσότερο πάτημα ταλαιπωρία το καλοκαίρι.Καλά κατά τη γνώμη μου ενήργησε ο κηπουρός . Χρειάζεται βέβαια αναλογία στο μίγμα.Το κικούγιου είναι πολύ ακριβότερο.Με κάθε επιφύλαξη.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα