× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Γεύσεις Λακωνίας στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑ

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #2376 από ilias
Γεύσεις Λακωνίας στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Το φετινό ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ γέμισε με γεύσεις Λακωνίας που μάζεψαν και έστειλαν στις 39 χώρες του κόσμου, από όπου προέρχονταν οι αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα, τα μέλη της Ένωσης Νέων Αγροτών Λακωνίας σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης.

Φέτος από 30 Σεπ μέχρι 1 Οκτ οι δρομείς κάλυψαν την κλασική πραγματική διαδρομή Αθήνα -Σπάρτη και με την λήξη περίμενε τον κάθε έναν ένα «δώρο» με τα φημισμένα παραδοσιακά αγροτικά προϊόντα της Λακωνικής γης, λάδι, πορτοκάλια, κρασί, ζυμαρικά, μέλι κ.α. Τα προϊόντα συγκέντρωσαν τα μέλη της Ένωσης Νέων Αγροτών από όλη την Λακωνία.

Οι Νέες και οι Νέοι Αγρότες ευχαριστούν όσους συνέδραμαν την προσπάθεια και ιδιαιτέρως τους: Μαξούλι – Ελαιόλαδο, Α.Σ.Ε.Ε. Λακωνία – Πορτοκαλάδες, Melbee Λιναρδάκης Βασίλης – Μέλι, Μανωλάκος – Παστέλι, Οίκος Αδαμαντίνα – Ζυμαρικά, Τσεμπελής – Μέλι, Ε.Α.Σ. Λακωνίας – Ελαιόλαδο, Συνεταιρισμός Κροκεών – Ελαιόλαδο, Μαΐστρος – Ελαιόλαδο, , Ελαιώνες Σεφερλής - Ελαιόλαδο, Παναγιωτακάκος Ευστράτιος – Μέλι, Ζυμαρικά Σπάρτης, Κτήμα Θεοδωρακάκου – Κρασί, Πειράν – Βιολογικά παραδοσιακά προϊόντα...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...-5-2.pdf
Μέγεθος αρχείου:102 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα