× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Αγρονέα 83 - Καπνός, θυρεοειδής, Greece, φρούτα

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #2377 από ilias
Αγρονέα 83 - Καπνός, θυρεοειδής, Greece, φρούτα

Η καλύτερη οργάνωση του χρόνου σου είναι να προσθέτεις αξία σε κάθε λεπτό.

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β2028/12-9-2011 η απόφαση με την οποία καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την παραγωγή βιομηχανοποιημένων καπνών από τους παραγωγούς. Με την απόφαση αυτή θα μπορούν οι καπνοπαραγωγοί να αποκτήσουν άδεια σύστασης επαγγελματικού εργαστηρίου παραγωγής προϊόντων καπνού, τα οποία θα μπορούν να πωλούν στο εμπόριο. Σαν υποχρέωση θα έχουν να καταβάλλουν εγγύηση ίση με το 10% του καταβληθέντος κατά το προηγούμενο έτος συνολικού ποσού ειδικού φόρου κατανάλωσης, με ελάχιστο όριο το ποσό των 10.000 €. Η παρερχομένη εγγύηση μπορεί να είναι τραπεζική, χρηματική, εμπράγματη ή ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ετήσιας ή αόριστης διάρκειας. (από τον Ι. Σταθακόπουλο).

Ο αριθμός των ατόμων που παρουσίασε καρκίνο του θυρεοειδούς από 15 στη δεκαετία του 1971-80 έφτασε αιφνιδιαστικά στους 1.211 στη δεκαετία 2001-10, με το 81% των ασθενών να είναι γυναίκες. Οι επιστήμονες που εκπόνησαν τη μελέτη, δεν παρουσιάζουν στοιχεία από τα οποία να προκύπτουν τα αίτια που προκάλεσαν την αλματώδη αύξηση των καρκίνων του θυρεοειδούς στη Βόρ. Ελλάδα. Medicalnews.gr, 6/4/2011. (σσ. Αμέσως μετά την επίθεση των Αμερικανών στο Κόσσοβο, με βόμβες «απεμπλουτισμένου» ουρανίου … …)...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: agronea-83...2011.pdf
Μέγεθος αρχείου:111 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:
Last edit: 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν by ilias.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα