× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Η Ομάδα Νέων Αγροτών Αρκαδίας - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #2382 από ilias
Η Ομάδα Νέων Αγροτών Αρκαδίας - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Την ώρα που οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έβαζαν τις προϋποθέσεις για το EURO 2012, οι Αρκάδες Νέοι Αγρότες έβαζαν τις προϋποθέσεις για την ΥΠΑΙΘΡΟ 2020, στο Άστρος Κυνουρίας (αίθουσα Ιδρύματος Ζαφείρη) την Τρίτη, 11 Οκτ 2011, στις 20.00, μαζί με πάνω από 80 ενδιαφερθέντες αγρότες της περιοχής, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κυνουρίας και την συνεργασία της κας Χριστιάνας Γαρδικιώτη (Ομάδα Κέντρου Κοινωνικής Οικονομίας για την Τοπική Ανάπτυξη).

Καλωσόρισμα απεύθυνε στους προσελθόντες ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κυνουρίας κ. Γιώργος Σακελλαρίου, ενώ μίλησαν η κα Χρ. Γαρδικιώτη, ο κ. Ναπ. Καραχάλιος και άλλοι.

Με συντονιστή τον κ. Γεώργιο Ρούνη ο κεντρικός εισηγητής κ. Δημ. Μιχαηλίδης, τεχνικός συνεργάτης της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ, παρουσίασε τις θετικές τάσεις για το μέλλον της γεωργίας: οι τιμές των τροφίμων θα τριπλασιασθούν περίπου μέχρι το 2030 και ο πλανήτης θα έχει έλλειμμα 1.000.000.000 τόνους ισοδυνάμου σιτηρών το 2050...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...0-14.pdf
Μέγεθος αρχείου:69 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.065 δευτερόλεπτα