× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Ημερίδα του Δήμου Εμμ. Παππά για τον αγροδιατροφικό τομέα -

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #2383 από ilias
Ημερίδα του Δήμου Εμμ. Παππά για τον αγροδιατροφικό τομέα - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Την Κυριακή, 23 Οκτ 2011, στις 11.00, στην αίθουσα Ορφέας του Νέου Σκοπού (του Δήμου Εμμ. Παππά Σερρών) ο Δήμος Εμμ. Παππά με την Ένωση Νέων Αγροτών Σερρών διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: Τοπική Αγροτοδιατροφική Αυτάρκεια.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Χάρης Καρακώστας είπε: ο Δήμος επιθυμεί να τονίσει για μια ακόμα φορά την σημαντικότητα του αγροδιατροφικού τομέα στην τοπική ανάπτυξη και αξιοποίησε την ευκαιρία με την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (16 Οκτ) για να προσεγγίσει και να επισημάνει τον σημαντικό ρόλο του αγροτικού τομέα στον Δήμο μας, στις Σέρρες και στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΕΝΑ Σερρών κ. Παναγιώτης Γκιοργκίνης θεώρησε καλή ευκαιρία να τιμηθεί η προσφορά και η ενεργός συμμετοχή της Ελληνίδας αγρότισσας τόσο στην συνοχή και τον πολιτισμό της αγροτικής κοινωνίας, όσο και στην διατήρηση της υγείας και του δυναμισμού της με την παραδοσιακή μαγειρική, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Αγρότισσας (15 Οκτ).

Ο Αγροτικός τομέας και η μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων (τρόφιμα) αποτελούν μαζί με τον τουρισμό τις παραδοσιακές ατμομηχανές της Ελληνικής Οικονομίας που μπορούν ακόμα και σήμερα να δώσουν επιπλέον 500.000 θέσεις εργασίας και +3% ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης στην Ελλάδα...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...0-18.pdf
Μέγεθος αρχείου:99 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα