× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Πέντε ημέρες μετά δεν ξέρουν για το 5% - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #2398 από ilias
Πέντε ημέρες μετά δεν ξέρουν για το 5% - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Κυριακή, 16 Οκτ 2011, στο ιστορικά γνωστό κτίριο του διδακτηρίου Τσοτυλίου, η Ένωση Νέων Αγροτών Κοζάνης, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αγροτικών Θεμάτων Δήμου Βοΐου πραγματοποίησε ενημέρωση για τις προτάσεις νομοθετικού περιεχομένου για την Κοινή Γεωργική Πολιτική της ΕΕ μετά το 2013.

Πέντε μέρες μετά την επίσημη πρώτη παρουσίαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που στην Ελλάδα έγινε στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, με πρόσκληση του προέδρου της ΕΝΑ Κοζάνης κ. Λεωνίδα Αρνίδη, μετά από συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο κ. Αλέκο Ζυμπιλίδη, ο κ. Δημ. Μιχαηλίδης έκανε ευρεία ενημέρωση για τις προτάσεις της Ευρ. Επιτροπής, μεταξύ των οποίων το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όριο των 5% για να χαρακτηρισθεί κάποιος ΕΝΕΡΓΟΣ αγρότης, παρουσία του Ταμία της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών κ. Παν. Γκιοργκίνη, που έδειξε ότι οι αγρότες δεν ξέρουν ακόμα για τις προτάσεις της Κομισιόν μεταξύ των οποίων και η πρόταση «αφανισμού» των αγροτών, ως επαγγελματιών.

Ειδικότερα η Κομισιόν πρότεινε ότι «ενεργός» αγρότης θα χαρακτηρίζεται όποιος έχει...

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:
Last edit: 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν by ilias.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα