× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Ημερίδα Νέων Αγροτών στα Παπαδιάνικα - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΛΑ

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #2425 από ilias
Ημερίδα Νέων Αγροτών στα Παπαδιάνικα - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Την Κυριακή, 23 Οκτ 2011, στις 11.00, στο πρώην Δημαρχείο στα Παπαδιάνικα, οργανώνεται ημερίδα με θέμα: «Νέοι Αγρότες, Επιστημονική Υποστήριξη & Κοινή Γεωργική Πολιτική».

Την ημερίδα συνδιοργανώνουν η Ένωση Νέων Αγροτών Λακωνίας, με τον Δήμο Μονεμβάσιας, την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το ΤΕΙ Πειραιά, με ομιλητές τον κ. Δ. Πυρομάλη «Ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης μικροκλίματος καλλιέργειας», τον κα. Σ. Ευθυμιάδου «Προώθηση καινοτόμων μορφών & μεθόδων καλλιέργειας» και τους κ. Δ. Φίνο & κα. Μ. Γκούλτα «Διαχείριση αγροτικής γης με την χρήση τεχνολογιών GIS» και βέβαια την «Κοινή Γεωργική Πολιτική 2014-2020».

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...0-20.pdf
Μέγεθος αρχείου:99 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:
Last edit: 12 Χρόνια 5 Μήνες πριν by ilias.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.104 δευτερόλεπτα