× Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος - ΣΕΑΓΕ και της α.μ.κ.ε. ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, συνεργάτης του ΑΓΡΟΡΑΜΑ, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ: www.neoiagrotes.gr ), συντάκτης του newsletter ΑΓΡΟΝΕΑ.
Ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δεν είναι συνεργάτης του 2019.kalliergo.gr. Εδώ θα βρίσκετε όσες από τις ανταποκρίσεις μου στέλνει και προλαβαίνω να δημοσιεύσω. Τις δημοσιεύω πιστεύοντας ότι είναι χρήσιμες για την ενημέρωσή μας.

Οι Νέοι Αγρότες Λακωνίας για την Επιστήμη & την Πολιτική

Περισσότερα
12 Χρόνια 5 Μήνες πριν #2485 από ilias
Οι Νέοι Αγρότες Λακωνίας για την Επιστήμη & την Πολιτική - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Η ανάγκη για επιστημονική στήριξη των Νέων Αγροτών (και όχι μόνο) στα πλαίσια της αγροτικής επιχειρηματικότητας και οι νομοθετικές προτάσεις της Ευρ. Επιτροπής για την Κοινή Γεωργική Πολιτική 2014-2020 συζητήθηκαν στα Παπαδιάνικα της Λακωνίας με πρόσκληση της Ένωσης Νέων Αγροτών Λακωνίας και του Δήμου Μονεμβάσιας.

Το έντονο ενδιαφέρον όλων αποτυπώθηκε, μεταξύ άλλων, και με την έντονη συζήτηση και με την παραμονή όλων μέχρι το τέλος της ημερίδας με την συνεχή συμμετοχή του Βουλευτή ΝΔ κ. Γρηγόρη Αποστολάκου, ο οποίος στην λήξη δήλωσε ότι «τάσσεται μαζί με τους Νέους Αγρότες», εκτιμώντας την παραγωγική τους συμβολή και την ελπιδοφόρα προοπτική που πρεσβεύουν και μπορούν να πετύχουν.

Περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου.

Συνημμένο αρχείο:

Όνομα Αρχείου: deltio-typ...0-25.pdf
Μέγεθος αρχείου:101 KB

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα