× Ανακοινώστε εκδηλώσεις και δράσεις στον τόπο σας. Ενημερώστε μας!

Σεμινάριο Πρακτική Κηπουρική από e-school by agronomist.gr

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18757 από ilias
Η συντήρηση των φυτών του κήπου ή της βεράντας είναι μια διαδικασία που πολλοί αγαπούν αλλά λίγοι πραγματικά γνωρίζουν. Είναι συχνό το φαινόμενο επαγγελματίες και ερασιτέχνες κηπουροί να δυσκολεύονται στη διαχείριση του κήπου, εξαιτίας της άγνοιας για βασικά ζητήματα όπως το κλάδεμα, ο πολλαπλασιασμός, η επιλογή κατάλληλων φυτών και οι ενδεδειγμένοι τρόποι αντιμετώπισης των ασθενειών.

Σε αυτό το πλαίσιο το e-school by agronomist.gr ανακοινώνει τη διεξαγωγή του σεμιναρίου Πρακτική Κηπουρική, διάρκειας 12 ωρών το οποίο θα διεξαχθεί μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα του ηλεκτρονικού σχολείου, στις 7,8, 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2013. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των διαλέξεων σε βιντεοσκόπηση οποιαδήποτε άλλη ημέρα και ώρα.

Με αυτό το σεμινάριο προσεγγίζεται συνολικά ο ορθολογικός τρόπος διαχείρισης των θεμάτων που καλείται να αντιμετωπίσει ο ερασιτέχνης και επαγγελματίας κηπουρός, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο σφαλμάτων που θα οδηγήσουν σε απώλειες. Ενδεικτικά στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν τα εξής θέματα:
  • Τα στοιχεία του κήπου (έδαφος, κλίμα, χωροθέτηση)

  • Καλλιεργητικές εργασίες του κήπου (πολλαπλασιασμός φυτών, λίπανση-θρέψη, κλαδέματα, συλλογή καρπών και λουλουδιών)

  • Ασθένειες και προβλήματα των φυτών (αναγνώριση προβλημάτων, βιολογική και συμβατική αντιμετώπιση, προληπτικά μέτρα)

  • Οδηγός καλλιέργειας (ετήσια-πολυετή, αναρριχώμενα, οπωροφόρα, βολβώδη, λαχανικά, αρωματικά)


Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες κηπουρούς, σε λάτρεις της κηπουρικής, καθώς και σε ανθρώπους που επιθυμούν να ασχοληθούν με το αντικείμενο.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα απονεμηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, θα είναι δυνατό το κατέβασμα των παρουσιάσεων σε portable μορφή και η πρόσβαση στις διαλέξεις θα είναι απεριόριστης διάρκειας.
Αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του e-school by agronomist.gr .

2019.kalliergo.gr - www.altermarket.com

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα