× Βότανα

Συζητήσεις για βότανα και την καλλιέργειά τους. Εμπειρίες, συμβουλές, απορίες.

Βιολογικός καπνός (?)

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #7995 από Leo de Xait
Βιολογικός καπνός (?) δημιουργήθηκε από Leo de Xait
Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος από βιολογικά προιόντα? Πρόσφατα μίλησα με κάποιον συγχωριανό μου και καθώς μιλούσαμε για το κάπνισμα (χρόνιοι καπνιστές και οι δυο δυστηχώς) και την ''ζημιά'' που προκαλούν και στη τσέπη ειδικά τώρα λόγο κρίσης (εκτός από την υγεία δηλαδή) μου έδειξε συσκευασία βιολογικού καπνού 2 κιλών τα οποία προμηθεύτηκε από βιοκαλλιεργειτες σε πολύ χαμηλή τιμή και έπαθα την πλάκα μου, και δυστηχώς δεν δέχτηκε να πει από που τα πήρε. Αν κάποιος ξέρει διευθυνσεις ή τηλέφωνα (ακόμα και site) θα με βοηθούσε ιδιαίτερα. Επίσης σκέφτομαι να ξεκινήσω την ερευνά μου σε κάποια βιολογική λαική αγορά που λειτουργεί εδώ στην Θεσσαλονίκη μήπως και εντοπίσω κάτι. Καλό απόγευμα.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #8026 από Babis@
Απαντήθηκε από Babis@ στο θέμα Βιολογικός καπνός (?)
Απ' όσο γνωρίζω, είναι παράνομη η πώληση καπνού απο ιδιώτη άρα είναι δύσκολο να βρεις μεσω ιντερνετ.. Κι εμένα με ενδιέφερε και το είχα ψάξει παλιότερα αλλά δε βρήκα κάτι..

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #8071 από Leo de Xait
Απαντήθηκε από Leo de Xait στο θέμα Βιολογικός καπνός (?)
Από έμπορο-αγρότη σε ιδιώτη αναφέρομαι και από ότι έχω ακούσει γίνεται, αλλά δεν ξέρω που πουλάνε. Αλλά να ρωτάς τον απεναντι σου από ποιο μαγαζί το πήρε και να αρνείται να σου πει, τι να πω απαράδεκτος τύπος.

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: ilias
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα