Καλώς ήρθατε στο ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ!!

Ο κήπος ή τα φυτά σε γλάστρα στο μπαλκόνι στην πόλη είναι ένα μαγικό μέρος γνώσης, χαράς και απόδοσης. Δεν είναι τυχαίο ότι η ενασχόληση με τα φυτά και τις καλλιέργειες χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η “ψυχοθεραπεία τους”.

Καλλιεργώντας, μαθαίνεις, παράγεις, εκτιμάς, αναπτύσσεσαι, ηρεμείς. Μπορείτε να αρχίσετε σε όποια ηλικία και αν βρίσκεστε. Τα οφέλη θα είναι άμεσα. Καλλιεργώντας λαχανικά και φροντίζοντας λουλούδια, ερχόμαστε σε επαφή με τη φύση, τις εποχές και με κάποιους από τους πιο ισχυρούς οργανισμούς στον πλανήτη Γη. Μη ξεχνάτε ότι τα φυτά έχουν αναπτύξει απίστευτους μηχανισμούς άμυνας και επιβίωσης.

Ο Σκοπός του Ιστότοπου

Σκοπός του ιστότοπου είναι διπλός.

  • Να προσφέρει αξιόπιστη ενημέρωση στους ιδιώτες που θέλουν να καλλιεργούν, αγαπούν τα φυτά και τα δέντρα, έχουν κήπο, ή καλλιεργούν στην πόλη σε μπαλκόνια και ταράτσες.
  • Να προσφέρει βήμα στις γεωπονικού ενδιαφέροντες επιχειρήσεις (φυτώρια, γεωπονικά καταστήματα, εμπορικές επιχειρήσεις που παρέχουν εργαλεία και εξοπλισμό για τον κήπο) ώστε να ενημερώνουν απευθείας τους ενδιαφερόμενους για τα προϊόντα, φυτά και υπηρεσίες που προσφέρουν. Μπορούν να το κάνουν οι ίδιοι με τα δικά τους λόγια!

Θέλουμε να λειτουργήσουμε ως ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε αυτούς που χρειάζονται και σε αυτούς που προσφέρουν.

Για τους επαγγελματίες είναι ένα οικονομικό και αποδοτικό μέσο διαφήμισης. Για τους ιδιώτες ένα μέρος ολοκληρωμένης πληροφόρησης και έκφρασης.

Οι ιδιώτες έχουν ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στις πληροφορίες που παρέχει ο ιστότοπος.

Οι επαγγελματίες αποκτούν πρόσβαση στις υπηρεσίες του έναντι ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

Θέλουμε να διατηρήσουμε ζωηρό το ενδιαφέρον για τις καλλιέργειες λαχανικών, φρούτων, βοτάνων, από τους ιδιώτες, όσοι αγαπούν τα λουλούδια και τα φυτά και να ενισχύσουμε τις επιχειρήσεις που μας προσφέρουν όσα χρειαζόμαστε.

Ιστορικό

Το Νέο kalliergo.gr δημιουργήθηκε ως φυσική εξέλιξη του ως το 2019 kalliergo.gr, του ιστότοπου που από το 2010 παρέχει οργανωμένες πληροφορίες για τις καλλιέργειες από τους ιδιώτες. Το kalliergo.gr σχεδιάστηκε δημιουργήθηκε και διαχειρίζεται από τον Ηλία Αντωνόπουλο, ιδρυτή της AlterMarket – Online Business Marketing.

Το kalliergo.gr, προέκυψε ως προϊόν της ανάγκης να έρθουν σε επαφή όσοι καλλιεργούν και αγαπούν τα φυτά, τα δέντρα, τη φύση, με όσοι παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα για τις καλλιέργειες και τον κήπο.

Όλοι αγοράζουμε φυτά, δέντρα, λιπάσματα, λουλούδια, θάμνους, σπόρους, εξοπλισμό, εργαλεία, υπηρεσίες για τον κήπο μας.

Γνωρίζουμε όμως τι προσφέρουν οι γεωπονικού ενδιαφέροντος επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά μας ή πιο μακριά;

Ξέρουμε που μπορούμε να βρούμε τα φυτά, δέντρα, λιπάσματα, σπόρους, εξοπλισμό, εργαλεία, υπηρεσίες που χρειαζόμαστε;

Μπορούμε να βρούμε άρθρα από ειδικούς στις καλλιέργειες;

Το kalliergo.gr αποτελεί μία win-win κατάσταση όπου όλοι κερδίζουν.

Γιατί υπάρχει το kalliergo.gr και το 2019.kalliergo.gr;

Το 2019.kalliergo.gr έγινε διαθέσιμο στο κοινό το 2010, κάνοντας χρήση της καλύτερης δυνατής τεχνολογίας που υπήρχε διαθέσιμη τότε. Περιέχει πρωτοποριακές για την εποχή του λειτουργίες. Περιλαμβάνει, forum, κοινότητα καλλιεργητών, αναζήτηση φυτών, διαγνωστική προβλημάτων σε φυτά.

Στην πορεία του χρόνου, κάποιες από αυτές λειτουργίες απέδωσαν και χρησιμοποιήθηκαν όπως ήταν αναμενόμενο. Κάποιες άλλες όχι.

Καθώς τα πράγματα εξελίσσονταν, έγινε φανερή η ανάγκη αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών και τάσεων.

Δυστυχώς το 2019.kallergo.gr είναι τόσο πολύπλοκα δομημένο που από ένα σημείο και πέρα, η όποια προσπάθεια αναβάθμισης και προσθήκης νέων λειτουργιών έγινε απίστευτα δύσκολη.

Έτσι αποφάσισα να διατηρήσω το forum και την κοινότητα του παλιού Καλλιεργώ στη διεύθυνση 2019.kalliergo.gr και να δημιουργήσω ένα νέο website με νέες λειτουργίες και δυνατότητες. Με σύγχρονο λογισμικό και μοντέρνες δυνατότητες.

Διατήρησα το 2019.kalliergo.gr, σεβόμενος όλοι όσοι συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια και το πλούσιο περιεχόμενο που υπάρχει σε ενότητες όπως το forum και η κοινότητα καλλιεργητών.

Το Νέο Καλλιεργώ διαθέτει νέα εμφάνιση. Είναι φιλικό στις mobile συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablet). Διαθέτει νέες ευκολίες προβολής και αναζήτησης επιχειρήσεων, προϊόντων, φυτών Είναι εύκολο στην αναζήτηση περιεχομένου, εύρεσης και ανάγνωσης των άρθρων. Με σύνδεση στα social media.

Έτσι, το 2020, δημιούργησα εξ αρχής το kalliergo.gr.

Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Από το 2021, το ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ είναι μέλος στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης (https://emedia.media.gov.gr/), με αριθμό μητρώου 14189.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δέχεται διαφήμιση από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς.

 

Με εκτίμηση,
Ηλίας Ι. Αντωνόπουλος
Λάτρης των καλλιεργειών, των φυτών, θαυμαστής της φύσης

MSc E-Business
Πτυχιούχος Μηχανικός Ιατρικών Οργάνων
Δημιουργός kalliergo.gr
Δημιουργός: Online Marketing for Business – altermarket.com