Διαφήμιση
Χορομίδης Φυτώριο Banner

Για τη διευκόλυνσή σας έχουμε φτιάξει ένα ημερολόγιο εργασιών στον κήπο. Έχουμε συγκεντρώσει τις σημαντικότερες εργασίες και τις έχουμε καταχωρήσει ανά μήνα.

Ευτυχώς οι εργασίες που πρέπει να κάνει ο καλλιεργητής είναι σταθερές για κάθε εποχή του χρόνου.

Έχουμε προσθέσει κι έναν οδηγό με τις ημερομηνίες που πρέπει να σπείρετε ή να φυτέψετε τα πιο συνηθισμένα λαχανικά και βότανα. Αυτή είναι μία πληροφορία που η έλλειψή της δυσκολεύει τους νέους καλλιεργητές. Χωρίς αυτή δε γνωρίζουν πότε είναι η κατάλληλη εποχή σποράς.

Είτε λοιπόν ενδιαφέρεστε για την παραγωγή φαγώσιμων λαχανικών και φρούτων, είτε για εργασίες που αφορούν τον ομορφιά του κήπου σας, αυτό είναι το μέρος που θα βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες.

Ημερολόγιο Κήπου – Εργασίες ανά Μήνα στον Κήπο

Πότε Σπέρνω Λαχανικά και Βότανα – Ημερολόγιο Σποράς

Θέλετε να μάθετε ποια είναι η κατάλληλη εποχή να σπείρετε ή να φυτεύσετε λαχανικά και βότανα στον κήπο; Δείτε το παρακάτω ημερολόγιο σποράς!

Πότε Ρίχνω Λίπασμα σε Λαχανικά και Δέντρα

Ποια είναι η κατάλληλη εποχή για να ρίξουμε λίπασμα σε δέντρα και λαχανικά. Είναι πολύ σημαντικό να ρίχνουμε το σωστό λίπασμα τη σωστή εποχή.

Tags: ΑΠΡΙΛΙΟΣΑΥΓΟΥΣΤΟΣΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣΕΡΓΑΣΙΕΣΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣΙΟΥΛΙΟΣΙΟΥΝΙΟΣΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗΣΚΑΛΛΙΕΡΓΩΚΗΠΟΣΜΑΙΟΣΜΑΡΤΙΟΣΝΟΕΜΒΡΙΟΣΟΚΤΩΒΡΙΟΣΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣΣΠΟΡΑΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ


0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x