Αρχική » Πληροφορίες » Συχνές Ερωτήσεις για Επιχειρήσεις

Συχνές Ερωτήσεις για Επιχειρήσεις

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούν επιχειρήσεις που θέλουν να συνεργαστούν με το my.wp-dellkalliergo2023.local.

Guest Posting, Backlinks, Κατάλογος Επιχειρήσεων, Οικονομικότερα από κλασικές διαφημίσεις, στοχευμένη ενημέρωση!
(Αριθμός Έγκρισης 14189 από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας)

Μάθετε τα πλεονεκτήματα που σας παρέχει η συνεργασία μαζί μας. Αποκτάτε backlinks προς το site σας και έναν τρόπο “διαφήμισης”, πολύ πιο αποτελεσματικό από τα Google Ads, τα Facebook Ads και άλλες μορφές PPC διαφήμισης.

Μα ταυτόχρονα, βοηθάτε όλοι όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται να μάθουν τα όσα προσφέρετε.

Αν σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί να κάνετε συνεργασία μαζί μας

Το kalliergo.gr υπάρχει από το 2010. Αυτό από μόνο του είναι μία απόδειξη της σοβαρής δουλειάς που κάνουμε και της αγάπης που έχουμε για το αντικείμενο.

Καθημερινά δέχεται από εκατοντάδες έως χιλιάδες επισκέψεις από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον κήπο, τη κηπουρική, τα φυτά, τα δέντρα. Άνθρωποι που ζουν σε πόλεις, στην Αθήνα, σε χωριά, στα εξοχικά τους, σε νησιά. Πρακτικά παντού.

Μέσω της συνεργασίας με το kalliergo.gr, μπορείτε να πετύχετε πολλούς στόχους ταυτόχρονα με έναν απλό και οικονομικό τρόπο.

Ενδεικτικά:

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Προσθέτοντας την επιχείρηση στον κατάλογο επιχειρήσεων, μπορούμε να σας βρούμε! Μπορεί να είστε κοντά μας και να μη σας γνωρίζουμε. Η ανάρτηση στον κατάλογο σας φέρνει σε άμεση επαφή με όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την επιχείρησή σας.

Ο Κατάλογος Φυτωρίων του ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ εμφανίζεται πρώτος, στην πρώτη σελίδα της Google!

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρηστικά Άρθρα (Guest Posting)

Μπορείτε να δημοσιεύσετε χρηστικά άρθρα για τον κήπο, τα φυτά, τις καλλιέργειες, τις κατασκευές. Αυτό που ονομάζεται “guest posting” και είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μορφές διαφήμισης στο Internet με μεγάλη απόδοση και μικρό κόστος. Πολλές φορές αυτή η μορφή “διαφήμισης” είναι πολύ πιο αποδοτική από τα Google Ads και τα Facebook Ads. Και βέβαια να προσθέσετε ένα σύνδεσμο προς το site σας. Τα περίφημα backlinks που τόσο πολύ όλοι οι επιχειρηματίες αναζητούν για να βελτιώσουν τη σειρά κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (SERP).

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Προϊόντα και Υπηρεσίες (Guest Posting)

Μπορείτε να δημοσιεύσετε δελτία τύπου για προϊόντα ή υπηρεσίες. Να γνωρίσετε σε ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα προϊόντα που αντιπροσωπεύετε και τις υπηρεσίες που παρέχετε. Αυτή η μορφή “διαφήμισης” είναι πολύ πιο αποδοτική από τα Google Ads και τα Facebook Ads. Και βέβαια να προσθέσετε ένα σύνδεσμο προς το site σας. Τα περίφημα backlinks που τόσο πολύ όλοι οι επιχειρηματίες αναζητούν για να βελτιώσουν τη σειρά κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (SERP).

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εργαλεία και προϊόντα (Guest Posting)

Κήπος και σπίτι χωρίς εργαλεία και εξοπλισμό δεν γίνεται. Μπορείτε να μας στείλετε άρθρα προς δημοσίευση που να αφορούν εργαλεία και προϊόντα, χρήσιμα στον κήπο και το σπίτι. Αυτή η μορφή “διαφήμισης” είναι πολύ πιο αποδοτική από τα Google Ads και τα Facebook Ads. Και βέβαια να προσθέσετε ένα σύνδεσμο προς το site σας. Τα περίφημα backlinks που τόσο πολύ όλοι οι επιχειρηματίες αναζητούν για να βελτιώσουν τη σειρά κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (SERP).

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναδημοσίευση στο Facebook

Μπορούμε να προωθήσουμε τις δημοσιεύσεις σας στη σελίδα μας στο Facebook. Έτσι θα έχετε επιπλέον έκθεση σε ένα εξειδικευμένο κοινό που ενδιαφέρετε για όσα προσφέρετε. Θα έχετε απόλυτα στοχευμένη “διαφήμιση”, πολύ πιο φτηνή και αποτελεσματική από Google Ads, Facebook Ads και άλλες μορφές PPC διαφήμισης. Και βέβαια αποκτάτε ξανά πολύτιμα backlinks προς τη σελίδα σας στο Internet ώστε να βελτιώσετε τη θέση της στα οργανικά αποτελέσματα στος μηχανές αναζήτησης (SERP).

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εγκεκριμένος ιστότοπος από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Ο ιστότοπός μας είναι εγκεκριμένος από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Αριθμός έγκρισης 14189 στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης (Άρθρα 52, 53 και 54 του Νόμου 4339/2015 ΦΕΚ Α’ 133). Αυτό σημαίνει ότι μπορεί η επιχείρησή σας μπορεί να επωφεληθεί από όλες τις επιδοτούμενες προωθητικές ενέργειες που προβλέπτονται.

Αν σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Scroll to Top