Αρχική » Γνώρισε τον Αγρότη σου » Φρέσκο Ελληνικό Γάλα. Το Καρτέλ της Διαπλοκής
Φρέσκο Ελληνικό Γάλα

Φρέσκο Ελληνικό Γάλα. Το Καρτέλ της Διαπλοκής

Στο capital.gr γράφει ένα παλικάρι με username milkman. Ειδικότητά του το φρέσκο Ελληνικό γάλα, καθώς είναι αγελαδοτρόφος.

Είναι κτηνοτρόφος και ειδικότερα αγελαδοτρόφος. Μορφωμένος και ενημερωμένος άνθρωπος που συχνά κάνει παρεμβάσεις χωρίς να μασά τα λόγια του.

Χωρίς να μασά τα λόγια του για το τι πραγματικά συμβαίνει στην κτηνοτροφία, στα σούπερ μάρκετ, στις τιμές, την παραγωγή Ελληνικού φρέσκου γάλακτος, τι μέτρα λαμβάνουν οι πολιτικοί, πως μας παρουσιάζουν τα μέτρα που λαμβάνουν, ποιον αντίκτυπο έχουν και ποιους πραγματικά ευνοούν.

Πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει να διαβάσετε τις απόψεις του.

Κάνω αυτή τη δημοσίευση μετά την έκκλησή του στο τελευταίο του μήνυμα: “Μια χάρη ζητάω. Πάρτε τα παραπάνω επιχειρήματα και διαδώστε τα μέσω διαδικτύου γιατί εμείς είμαστε φιμωμένοι… Να δούμε τι θα μπορέσουν να απαντήσουν…”

Εάν ήθελε το κράτος φτηνότερη τιμή και για τον καταναλωτή και μεγαλύτερη παραγωγή άρα μικρότερες εισαγωγές άρα περισσότερες θέσεις εργασίας.

Ιδού τι πρέπει να κάνει μετρήσιμα:

  • Πληρωμή σε 35 ημέρες των φρέσκων και νωπών προϊόντων από το λιανεμπόριο όπως ορίζουν οι ΕΕ νομοί και δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα με αποτέλεσμα εσύ να πληρώνεις μετρητά και αυτοί να πληρώνουν μετά από έξι μήνες.-5% ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ
  • Ένα τιμολόγιο για το προϊόν από την αρχή μέχρι το τέλος ώστε να μην συσκοτίζεται η πραγματική τιμή αγοράς η οποία με τις εκπτώσεις φτάνει να είναι -20% από την αρχικά αναγραφόμενη.-5 με -10% στην τιμή.
  • Απαγόρευση των επιστροφών στο γάλα, ώστε να εξορθολογιστεί η αλυσίδα παραγγελιών και να αναγκαστούν να πουλάνε φτηνότερα μετά την τρίτη ήμερα.. Στα δικά τους γάλατα τα σουπερμάρκετ που δεν έχουνε επιστροφές πως διαχειρίζονται τις παραγγελίες. -5 με -10% στην τιμή.
  • Δεν μπορεί το κωλοκράτος να θέλει 15 με 20 λεπτα το λίτρο ΦΠΑ, στο γάλα. Να πάει το γάλα στο 6,5%. -5% στην τιμή του γάλακτος

Με αυτές τις άπλες κινήσεις θα έχουμε μείωση τιμών από 15 έως 25% στον καταναλωτή, θα κρατήσουμε την παραγωγή και θα την αυξήσουμε, θα μειώσουμε τις εισαγωγές κατά 500-1000 εκ. Ευρώ, θα δημιουργήσουμε και 10.000 με 50.000 θεσεις εργασίας…

ΑΚΟΥΤΕ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΝ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΤΑΙ ΕΑΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

Αλλά ο milkman ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσει να έρθει σε διάλογο με τους πολιτικάντηδες του ΥΠΑΝ σε δημοσιά αντιπαράθεση ώστε να φανεί η γύμνια των επιχειρημάτων τους…

Μια χάρη ζητάω. Πάρτε τα παραπάνω επιχειρήματα και διαδώστε τα μέσω διαδικτύου γιατί εμείς είμαστε φιμωμένοι… Να δούμε τι θα μπορέσουνε να απαντήσουνε…

Η συνέχεια στο: milkman: Φρεσκο ελληνικο γαλα:το καρτελ της διαπλοκης

Αξίζει επίσης να αφιερώσετε χρόνο για να διαβάσετε το: milkman: Ολη η αληθεια για την παραπλανηση του καταναλωτη στα τροφιμα….. (επίσης από τον milkman). Θα γίνεται σοφότεροι!

Tags: ΓΑΛΑΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ

Εγγραφείτε
Ενημέρωση για
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Scroll to Top